De soepgroenten, kippenbouillon Knorr en peper met heet water aan de kook brengen.
De bittere kern uit het witloof verwijderen.
Zodra de soep kookt 4/5 van het witloof in stukken toevoegen.
½ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen en aan de kook brengen.
De soep mixen en afsmaken met pezo.
Soep mixen, binden met roux en nogmaals afsmaken.
Snij het overige 1/5 in heel fijne reepjes en beetgaar stoven met een klontje boter, afsmaken met pezo. Afwerken met gehakte peterselie en het witloof.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De soepgroenten, kippenbouillon Knorr en peper met heet water aan de kook brengen.
De bittere kern uit het witloof verwijderen.
Zodra de soep kookt 4/5 van het witloof in stukken toevoegen.
½ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen en aan de kook brengen.
De soep mixen en afsmaken met pezo.
Soep mixen, binden met roux en nogmaals afsmaken.
Snij het overige 1/5 in heel fijne reepjes en beetgaar stoven met een klontje boter, afsmaken met pezo. Afwerken met gehakte peterselie en het witloof.