Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
100 g Wortelen
67 g Tomatenpuree blik
8,33 g Kippenbouillon Knorr
88 g Tomatenblokjes blik
4,16 g Verse basilicum
PeZo
Water
Suiker
1
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.
2
De groenten gaar koken.
3
De soep mixen en afsmaken met pezo.
(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)
4
Soep verder afsmaken met pezo en weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.
Garnituur:
5
Fijn versneden basilicum en tomatenblokjes na de verdeling toevoegen.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenSelder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
100 g Wortelen
67 g Tomatenpuree blik
8,33 g Kippenbouillon Knorr
88 g Tomatenblokjes blik
4,16 g Verse basilicum
PeZo
Water
Suiker
Aanwijzingen
1
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.
2
De groenten gaar koken.
3
De soep mixen en afsmaken met pezo.
(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)
4
Soep verder afsmaken met pezo en weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.
Garnituur:
5
Fijn versneden basilicum en tomatenblokjes na de verdeling toevoegen.