Tomatensoep met basilicum

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 100 g Wortelen
 67 g Tomatenpuree blik                         
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 88 g Tomatenblokjes blik
 4,16 g Verse basilicum
 PeZo
 Water
 Suiker
1

De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.

2

De groenten gaar koken.

3

De soep mixen en afsmaken met pezo.
(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)

4

Soep verder afsmaken met pezo en weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.

Garnituur:
5

Fijn versneden basilicum en tomatenblokjes na de verdeling toevoegen.

CategorieHACCP/Allergenen

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 100 g Wortelen
 67 g Tomatenpuree blik                         
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 88 g Tomatenblokjes blik
 4,16 g Verse basilicum
 PeZo
 Water
 Suiker

Aanwijzingen

1

De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.

2

De groenten gaar koken.

3

De soep mixen en afsmaken met pezo.
(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)

4

Soep verder afsmaken met pezo en weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.

Garnituur:
5

Fijn versneden basilicum en tomatenblokjes na de verdeling toevoegen.

Notes

Tomatensoep met basilicum