Spruitensoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten groen dv.
 167 g Spruiten Ardo dv.
 16,67 g Aardappelen
 10 g Kippenbouillon Knorr
 25 g Soepballetjes
 PeZo
 Water
1

De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper op zetten met heet water en aan de kook brengen.

2

½ Uur voor afwerking van de soep de spruiten toevoegen.

3

Mixen en afsmaken met pezo.

4

Afwerken met een chiffonade (reepjes) van ijsbergsla en soepballetjes.

Garnituur:
5

De soepballetjes even meekoken met de soep.

CategorieHACCP/Allergenen, , , , ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten groen dv.
 167 g Spruiten Ardo dv.
 16,67 g Aardappelen
 10 g Kippenbouillon Knorr
 25 g Soepballetjes
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper op zetten met heet water en aan de kook brengen.

2

½ Uur voor afwerking van de soep de spruiten toevoegen.

3

Mixen en afsmaken met pezo.

4

Afwerken met een chiffonade (reepjes) van ijsbergsla en soepballetjes.

Garnituur:
5

De soepballetjes even meekoken met de soep.

Notes

Spruitensoep