
Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
6,67 g Kippenbouillon Knorr
0,17 theelepel Savooi
0,67 gal Halfvolle melk
25 g Soepballetjes
8,33 g Aardappelen
PeZo
Water
1
Soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen, melk en peper met heet water aan de kook brengen.
2
Savooien buitenste bladeren verwijderen, in vier snijdenen kern verwijderen.
3
4 savooien grof versnijden en aan de soep toevoegen wanneer ze heeft gekookt. De andere in fijne reepjes (julienne) snijden, met een beetje boter beetgaar stoven en afsmaken met pezo.
4
Als de groenten van de soep gaar zijn mixen, halfvolle melk toevoegen en afsmaken.
5
Verdeel de julienne van savooi in de potten, soepballetjes en even opkoken.
Garnituur:
6
Eventueel met ham of spek
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenMelk, Selder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
6,67 g Kippenbouillon Knorr
0,17 theelepel Savooi
0,67 gal Halfvolle melk
25 g Soepballetjes
8,33 g Aardappelen
PeZo
Water