Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
53 g Tomatenpuree blik
53 g Tomatenblokjes blik
100 g Wortelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
8,33 g Rijst
Gehakte peterselie dv.
PeZo
Water
Suiker
1
Bereidt de tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum).
2
Kook de rijst met water en een weinig zout.
3
Als deze beetgaar is afgieten en afspoelen.
4
Verdeel de rijst, tomatenblokjes en gehakte peterselie in de potten en vul aan met de hete soep.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenSelder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
53 g Tomatenpuree blik
53 g Tomatenblokjes blik
100 g Wortelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
8,33 g Rijst
Gehakte peterselie dv.
PeZo
Water
Suiker
Aanwijzingen
1
Bereidt de tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum).
2
Kook de rijst met water en een weinig zout.
3
Als deze beetgaar is afgieten en afspoelen.
4
Verdeel de rijst, tomatenblokjes en gehakte peterselie in de potten en vul aan met de hete soep.