Oranje soepgroenten, wortelen, uien, kippenbouillon en peper met heet water op zetten en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
Zodra de soep kookt de pompoenblokjes en kaneel toevoegen. De soep gaar koken, intussen de sinaasappelen uitpersen (kan voor de helft vervangen worden door sinaasappelsap uit brik).
Als de soep gaar is het sinaasappelsap toevoegen, even opkoken, mixen, binden met een papje van water/maïzena en afsmaken met pezo en suiker.
Afwerken met de room (niet meer laten koken).
Ingrediënten
Aanwijzingen
Oranje soepgroenten, wortelen, uien, kippenbouillon en peper met heet water op zetten en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
Zodra de soep kookt de pompoenblokjes en kaneel toevoegen. De soep gaar koken, intussen de sinaasappelen uitpersen (kan voor de helft vervangen worden door sinaasappelsap uit brik).
Als de soep gaar is het sinaasappelsap toevoegen, even opkoken, mixen, binden met een papje van water/maïzena en afsmaken met pezo en suiker.
Afwerken met de room (niet meer laten koken).