
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
33 g Wortelen
33 g Grote uien
467 g Pompoen
0,17 gal Room 20%
7,50 g Maizena
0,02 ons Kaneel
7,50 g Kippenbouillon Knorr
1,67 theelepel Persappelsien
PeZo
Water
Suiker
1
Oranje soepgroenten, wortelen, uien, kippenbouillon en peper met heet water op zetten en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
2
Zodra de soep kookt de pompoenblokjes en kaneel toevoegen. De soep gaar koken, intussen de sinaasappelen uitpersen (kan voor de helft vervangen worden door sinaasappelsap uit brik).
3
Als de soep gaar is het sinaasappelsap toevoegen, even opkoken, mixen, binden met een papje van water/maïzena en afsmaken met pezo en suiker.
4
Afwerken met de room (niet meer laten koken).
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
33 g Wortelen
33 g Grote uien
467 g Pompoen
0,17 gal Room 20%
7,50 g Maizena
0,02 ons Kaneel
7,50 g Kippenbouillon Knorr
1,67 theelepel Persappelsien
PeZo
Water
Suiker