Pastinaaksoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten groen dv.
 170 g Pastinaakblokjes Ardo
 0,07 l Melk
 8,67 g Kippenbouillon Knorr
 PeZo
 Water
1

Soepgroenten, kippenbouillon, aardappelen en peper met heet water aan de kook brengen.

2

Zodra de soepgroenten gaar zijn de pastinaakblokjes toevoegen. Verder laten pruttelen tot dat de pastinaakblokjes gaar zijn.

3

Melk toevoegen, fijn mixen en afsmaken met pezo. Afwerken met fijn gehakte peterselie en eventueel soepballetjes.

4

Let op! Niet meer aardappelen toevoegen anders is de soep te dik.

CategorieHACCP/Allergenen,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten groen dv.
 170 g Pastinaakblokjes Ardo
 0,07 l Melk
 8,67 g Kippenbouillon Knorr
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

Soepgroenten, kippenbouillon, aardappelen en peper met heet water aan de kook brengen.

2

Zodra de soepgroenten gaar zijn de pastinaakblokjes toevoegen. Verder laten pruttelen tot dat de pastinaakblokjes gaar zijn.

3

Melk toevoegen, fijn mixen en afsmaken met pezo. Afwerken met fijn gehakte peterselie en eventueel soepballetjes.

4

Let op! Niet meer aardappelen toevoegen anders is de soep te dik.

Notes

Pastinaaksoep