Per liter:
1 l Tomatensoep met basilicum (zie soepen)
0,07 theelepel Braadkippen
16,66 g Mais in blik uitgelekt
PeZo
Water
1
De dag ervoor een kippenbouillon (zie kippenbouillon) maken van de 2 kippen, afkoelen en in de koeling plaatsen.
2
Bereidt een tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum maar zonder het garnituur) maar gebruik daarbij wel de kippenbouillon.
3
De kippen uitpellen en de maïs afspoelen, deze aan de soep toevoegen nadat ze gemixt is en even laten doorkoken.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenSelder
Ingrediënten
Per liter:
1 l Tomatensoep met basilicum (zie soepen)
0,07 theelepel Braadkippen
16,66 g Mais in blik uitgelekt
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
De dag ervoor een kippenbouillon (zie kippenbouillon) maken van de 2 kippen, afkoelen en in de koeling plaatsen.
2
Bereidt een tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum maar zonder het garnituur) maar gebruik daarbij wel de kippenbouillon.
3
De kippen uitpellen en de maïs afspoelen, deze aan de soep toevoegen nadat ze gemixt is en even laten doorkoken.