Mexicaanse tomatensoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 1 l Tomatensoep met basilicum (zie soepen)
 0,07 theelepel Braadkippen
 16,66 g Mais in blik uitgelekt
 PeZo
 Water
1

De dag ervoor een kippenbouillon (zie kippenbouillon) maken van de 2 kippen, afkoelen en in de koeling plaatsen.

2

Bereidt een tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum maar zonder het garnituur) maar gebruik daarbij wel de kippenbouillon.

3

De kippen uitpellen en de maïs afspoelen, deze aan de soep toevoegen nadat ze gemixt is en even laten doorkoken.

CategorieHACCP/Allergenen

Ingrediënten

Per liter:
 1 l Tomatensoep met basilicum (zie soepen)
 0,07 theelepel Braadkippen
 16,66 g Mais in blik uitgelekt
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De dag ervoor een kippenbouillon (zie kippenbouillon) maken van de 2 kippen, afkoelen en in de koeling plaatsen.

2

Bereidt een tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum maar zonder het garnituur) maar gebruik daarbij wel de kippenbouillon.

3

De kippen uitpellen en de maïs afspoelen, deze aan de soep toevoegen nadat ze gemixt is en even laten doorkoken.

Notes

Mexicaanse tomatensoep