
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
100 g Wortelen
53 g Tomatenpuree blik
8,33 g Kippenbouillon Knorr
90 g Tomatenblokjes blik
25 g Soepballetjes dv.
0,03 fl oz Provençaalse kruiden
PeZo
Water
suiker
1
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.
2
De groenten gaar koken.
3
De soep mixen en afsmaken met pezo.
(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)
4
Soep verder afsmaken met weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.
5
Op het laatst de Provençaalse kruiden toevoegen en even opkoken.
6
Afwerken met tomatenblokjes en soepballetjes.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
100 g Wortelen
53 g Tomatenpuree blik
8,33 g Kippenbouillon Knorr
90 g Tomatenblokjes blik
25 g Soepballetjes dv.
0,03 fl oz Provençaalse kruiden
PeZo
Water
suiker