Soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.
Zo snel mogelijk aan de kook brengen.
Was de komkommers en snij 13st. in kleine stukken, de overige 7st. snij je in blokjes van 0,5cm. groot.
½ Uur voor afwerking van de soep de versneden (13st.) komkommers toevoegen.
Intussen de komkommerblokjes (7st.) even fruiten in olie en kruiden met pezo.
¼ Uur voor bereidingstijd de halfvolle melk toevoegen.
Soep mixen, binden (papje van maïzena en weinig water) en verder afsmaken met pezo.
Afwerken met de blokjes komkommer en gehakte peterselie
Ingrediënten
Aanwijzingen
Soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.
Zo snel mogelijk aan de kook brengen.
Was de komkommers en snij 13st. in kleine stukken, de overige 7st. snij je in blokjes van 0,5cm. groot.
½ Uur voor afwerking van de soep de versneden (13st.) komkommers toevoegen.
Intussen de komkommerblokjes (7st.) even fruiten in olie en kruiden met pezo.
¼ Uur voor bereidingstijd de halfvolle melk toevoegen.
Soep mixen, binden (papje van maïzena en weinig water) en verder afsmaken met pezo.
Afwerken met de blokjes komkommer en gehakte peterselie