Per liter:
133 g Soepgroenten groen
16,67 g Aardappelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
83 g Kervelporties dv.
6,67 g Soubry letters/vermicelli
PeZo
Water
1
De soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.
2
Aan de kook brengen.
3
½ Uur voor afwerking van de soep de kervelporties toevoegen.
4
Soep mixen en afsmaken met pezo.
5
Vermicelli of lettertjes toevoegen en gaar koken.
Garnituur:
6
soepballetjes even opkoken in de soep.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenEi, Gluten, Selder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
16,67 g Aardappelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
83 g Kervelporties dv.
6,67 g Soubry letters/vermicelli
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
De soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.
2
Aan de kook brengen.
3
½ Uur voor afwerking van de soep de kervelporties toevoegen.
4
Soep mixen en afsmaken met pezo.
5
Vermicelli of lettertjes toevoegen en gaar koken.
Garnituur:
6
soepballetjes even opkoken in de soep.