Kervelsoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 16,67 g Aardappelen
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 83 g Kervelporties dv.
 6,67 g Soubry letters/vermicelli
 PeZo
 Water
1

De soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.

2

Aan de kook brengen.

3

½ Uur voor afwerking van de soep de kervelporties toevoegen.

4

Soep mixen en afsmaken met pezo.

5

Vermicelli of lettertjes toevoegen en gaar koken.

Garnituur:
6

soepballetjes even opkoken in de soep.

CategorieHACCP/Allergenen, ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 16,67 g Aardappelen
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 83 g Kervelporties dv.
 6,67 g Soubry letters/vermicelli
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.

2

Aan de kook brengen.

3

½ Uur voor afwerking van de soep de kervelporties toevoegen.

4

Soep mixen en afsmaken met pezo.

5

Vermicelli of lettertjes toevoegen en gaar koken.

Garnituur:
6

soepballetjes even opkoken in de soep.

Notes

Kervelsoep