Soepgroenten en aardappelen opzetten met warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
Kippenbouillon Knorr en peper toevoegen.
½ Uur voor afwerking van de soep de erwten toevoegen.
10 min. voor afwerking van de soep de gewassen munt en halfvolle melk toevoegen.
Laten doorkoken.
Mixen, binden met maizena (opgelost in weinig water) en verder afsmaken met pezo.
Plaats een kleine staafmixer (huishoudmodel) in de puntzeef en mix nogmaals de soep er door.
geblancheerde erwten (42 gr.)
Ingrediënten
Aanwijzingen
Soepgroenten en aardappelen opzetten met warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.
Kippenbouillon Knorr en peper toevoegen.
½ Uur voor afwerking van de soep de erwten toevoegen.
10 min. voor afwerking van de soep de gewassen munt en halfvolle melk toevoegen.
Laten doorkoken.
Mixen, binden met maizena (opgelost in weinig water) en verder afsmaken met pezo.
Plaats een kleine staafmixer (huishoudmodel) in de puntzeef en mix nogmaals de soep er door.
geblancheerde erwten (42 gr.)