Per liter:
133 g Soepgroenten groen
0,67 gal Halfvolle melk
200 g Broccoli Ardo dv.
8,30 g Kippenbouillon Knorr
50 g Broccoliroosjes Ardo dv.
33 g Aardappelen
PeZo
Water
1
De soepgroenten groen, aardappelen, kippenbouillon Knorr, pezo en heet water aan de kook brengen.
2
¾ Uur voor afwerking van de soep de broccoli toevoegen.
3
¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen en aan de kook brengen.
4
De soep mixen en verder afsmaken met zout.
Garnituur:
5
Geblancheerde broccoliroosjes in kleine stukjes.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenMelk, Selder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
0,67 gal Halfvolle melk
200 g Broccoli Ardo dv.
8,30 g Kippenbouillon Knorr
50 g Broccoliroosjes Ardo dv.
33 g Aardappelen
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
De soepgroenten groen, aardappelen, kippenbouillon Knorr, pezo en heet water aan de kook brengen.
2
¾ Uur voor afwerking van de soep de broccoli toevoegen.
3
¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen en aan de kook brengen.
4
De soep mixen en verder afsmaken met zout.
Garnituur:
5
Geblancheerde broccoliroosjes in kleine stukjes.