
1,25 kg Lamsragout
563 g Grote uien netto
150 g Tomatenpuree
18,75 g Vleesbouillon Knorr
0,33 fl oz Lookpasta
1,25 stokjes Laurier
12,50 g Maïzena
12,50 g Aardappelzetmeel
Bakboter
PeZo
1
Reinig en was de uien, versnijd ze in halve ringen.
2
Bak het lamsvlees bruin in de hete boter, licht kruiden met pezo, voeg de uien toe en laat lichtjes meekleuren.
3
Schep de tomatenpuree bij het lamsvlees en roer om tot de tomatenpuree van rood naar oranje verkleurt.
4
Blussen met water tot juist boven het vlees en laat even los koken.
5
Schep in een ruime kookpot, doe de lookpasta, vleesbouillon en laurierblaadjes er bij en breng aan de kook.
6
Laat verder gaar pruttelen onder het kookpunt gedurende ongeveer 2 uur.
7
Bindt met een papje van water/aardappelzetmeel/maïzena, even opkoken en afsmaken met pezo.
Ingrediënten
1,25 kg Lamsragout
563 g Grote uien netto
150 g Tomatenpuree
18,75 g Vleesbouillon Knorr
0,33 fl oz Lookpasta
1,25 stokjes Laurier
12,50 g Maïzena
12,50 g Aardappelzetmeel
Bakboter
PeZo