
5 theelepel Courgette
830 g Gemengd gehakt
1 theelepel Eieren
½ theelepel Grote uien
1 ons Lookpasta
½ ons Oregano
25 g Paneermeel
170 g Geraspte kaas 40%
25 g Kippenbouillon Knorr
8,33 g Gehakte peterselie
Sambal
17 g Aardappelzetmeel
1
Snij de courgette (1/2 p./p.) in 4 stukken en verwijder de zaden middenin. Zet ze mooi recht in een lage gastronormbak of vuurvaste schaal.
2
Hak of snij de zaden in kleine stukjes (niet mixen), snipper de uien.
3
Stoof de ui en courgette heel kort in een beetje olijfolie, laat even uitlekken.
4
Meng het gehakt, aardappelzetmeel, paneermeel, oregano, lookpasta, gehakte peterselie (sambal) en de eieren machinaal. Meng de zaden en de ui op trage snelheid onder het gehakt.
5
Doe de gehaktvulling in een spuitzak met brede effen spuitmond en vul de holte in de courgette met nog een grote toren bovenop. Strooi de gemalen kaas er bovenop.
6
Bak af op 160C. gedurende 25 Minutes.
7
Serveer met rijst en tomatensaus.
CategorieRijstgerechten, VleesgerechtenHACCP/AllergenenEi, Gluten, Melk, Mosterd, Noten, Selder, Sesamzaad, Soja
Ingrediënten
5 theelepel Courgette
830 g Gemengd gehakt
1 theelepel Eieren
½ theelepel Grote uien
1 ons Lookpasta
½ ons Oregano
25 g Paneermeel
170 g Geraspte kaas 40%
25 g Kippenbouillon Knorr
8,33 g Gehakte peterselie
Sambal
17 g Aardappelzetmeel