Champignons in schijfjes snijden, bloemkool in roosjes verdelen, courgettes in wafel snijden en wortelen in grove julienne.
Sluimererwten, sojascheuten wassen en even laten uitlekken.
De groenten kan je aanpassen aan het seizoen.
De koriander wassen en grof hakken.
De kippenragout licht kleuren in olie, kruiden met peper en zout.
Honing toevoegen en de kip al roerend laten karamelliseren (niet verbranden).
Uit de pan scheppen en even aan de kant bewaren. Pan even uitspoelen met water/zuiver maken alvorens de groenten te wokken
(zoniet zullen de bakresten van de honing verbranden).
De groenten wokken in olie, eerst de wortelen en bloemkool. Indien de groenten beginnen te kleuren een pollepeltje water toevoegen.
Nu de paprika en courgetten toevoegen en blijven omroeren.
Als laatst de sojascheuten, champignons en sluimererwten. Vervolgens kippenblokjes toevoegen, omroeren en nogmaals afsmaken.
Koriander onder mengen.
Serveren met rijst (currysaus).
Ingrediënten
Aanwijzingen
Champignons in schijfjes snijden, bloemkool in roosjes verdelen, courgettes in wafel snijden en wortelen in grove julienne.
Sluimererwten, sojascheuten wassen en even laten uitlekken.
De groenten kan je aanpassen aan het seizoen.
De koriander wassen en grof hakken.
De kippenragout licht kleuren in olie, kruiden met peper en zout.
Honing toevoegen en de kip al roerend laten karamelliseren (niet verbranden).
Uit de pan scheppen en even aan de kant bewaren. Pan even uitspoelen met water/zuiver maken alvorens de groenten te wokken
(zoniet zullen de bakresten van de honing verbranden).
De groenten wokken in olie, eerst de wortelen en bloemkool. Indien de groenten beginnen te kleuren een pollepeltje water toevoegen.
Nu de paprika en courgetten toevoegen en blijven omroeren.
Als laatst de sojascheuten, champignons en sluimererwten. Vervolgens kippenblokjes toevoegen, omroeren en nogmaals afsmaken.
Koriander onder mengen.
Serveren met rijst (currysaus).