
1,66 kg Kippenragout
47 g Kippenbouillon Knorr
1,30 stokjes Laurier
1 ons Lookpasta
213 g Tomatenpuree
267 g Paprika rood streep Ardo dv
633 g Uien gereinigd
20 g Aardappelzetmeel
20 g Maïzena
Bakboter
water
pezo
1
De champignons wassen, in 4 snijden en even kort bakken in boter, paprika streep toevoegen en even laten mee bakken, kruiden met pezo. Uit de pan scheppen en aan de kant bewaren.
2
De kippenragout kleuren in boter en kruiden.
3
Uien eminceren en samen met de kip laten stoven.
4
Tomatenpuree, lookpasta en laurier toevoegen en regelmatig omroeren tot de tomatenpuree van rood naar oranje kleurt.
5
Blussen met water en in een kookpot scheppen.
6
Aan de kook brengen met de kippenbouillon en gaar laten pruttelen onder het kookpunt.
7
½ uur voor afwerking de paprikareepjes met champignons toevoegen.
8
Laurier verwijderen.
9
Een papje maken van water/aardappelzetmeel en de goulash voorzichtig binden.
10
Afsmaken met pezo.
CategorieGevogelte gerechtenHACCP/AllergenenEi, Gluten, Melk, Mosterd, Noten, Selder, Sesamzaad, Soja
Ingrediënten
1,66 kg Kippenragout
47 g Kippenbouillon Knorr
1,30 stokjes Laurier
1 ons Lookpasta
213 g Tomatenpuree
267 g Paprika rood streep Ardo dv
633 g Uien gereinigd
20 g Aardappelzetmeel
20 g Maïzena
Bakboter
water
pezo