Bereid een witte wijnsaus (zie sauzen)
Reinig de groenten: snij de wortel in julienne (niet te dun), de venkel in reepjes, bloemkool in kleine roosjes, de prei en selder in dunne schijfjes.
Wassen en apart kort steamen.
Portioneer de vis, boter de schotels in en leg er per persoon 2x75gr. vis in.
Verdeel de groenten over de vis en schenk er vissaus over.
Plaats in de combisteamer 150°C, 20% vochtigheid gedurende 20 minuten.
Uit de oven bestrooien met garnalen en gehakte bladpeterselie.
Serveren met duchesse aardappelen (zie groente bereidingen)
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bereid een witte wijnsaus (zie sauzen)
Reinig de groenten: snij de wortel in julienne (niet te dun), de venkel in reepjes, bloemkool in kleine roosjes, de prei en selder in dunne schijfjes.
Wassen en apart kort steamen.
Portioneer de vis, boter de schotels in en leg er per persoon 2x75gr. vis in.
Verdeel de groenten over de vis en schenk er vissaus over.
Plaats in de combisteamer 150°C, 20% vochtigheid gedurende 20 minuten.
Uit de oven bestrooien met garnalen en gehakte bladpeterselie.
Serveren met duchesse aardappelen (zie groente bereidingen)