De scampi’s ontdooien onder koud stromend water. Over de rug een snede maken en het zwarte darmkanaal verwijderen (niet pellen).
De look reinigen.
Scampi’s fruiten in de hete olie, look kort mee fruiten maar niet laten kleuren.
Room, tomatenpuree toevoegen en opwarmen, verder laten pruttelen tot de saus van rood naar oranje kleurt.
Afsmaken met peper en zout.
Juist voor serveren de gehakte peterselie onder roeren.
Serveren met stockbrood of ciabatta.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De scampi’s ontdooien onder koud stromend water. Over de rug een snede maken en het zwarte darmkanaal verwijderen (niet pellen).
De look reinigen.
Scampi’s fruiten in de hete olie, look kort mee fruiten maar niet laten kleuren.
Room, tomatenpuree toevoegen en opwarmen, verder laten pruttelen tot de saus van rood naar oranje kleurt.
Afsmaken met peper en zout.
Juist voor serveren de gehakte peterselie onder roeren.
Serveren met stockbrood of ciabatta.