
1 l Melk (Bechamel van …)
437,50 g Kerstomaat
0,37 fl oz Lookpasta
312,50 g Paprikablokjes r/gr/g netto
50 g Tomatenpuree
beetje peterselie
pezo
1
Was de kerstomaatjes en halveer.
2
Was, reinig de paprika’s en snij in kleine blokjes. Stoof beetgaar in een scheutje olie.
3
Was en hak de peterselie fijn.
4
Bereid een bechamel van 8l. melk. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort opkoken.
5
Passeer door een puntzeef en voeg de groenten toe en warm op tot net onder het kookpunt. Roer de peterselie er pas onder voor serveren.
6
Apart serveren met pasta.
Ingrediënten
1 l Melk (Bechamel van …)
437,50 g Kerstomaat
0,37 fl oz Lookpasta
312,50 g Paprikablokjes r/gr/g netto
50 g Tomatenpuree
beetje peterselie
pezo