
625 g Spaanse uien
500 g Courgetten
750 g Paprika rood, geel, groen
375 g Tomaat cerise
0,25 snufje Koriander
1,25 l Tomatensaus
0,50 fl oz Lookpasta
37,50 g pezo
1
Bereid de dag ervoor tomatensaus [zie sauzen].
2
Reinig de paprika’s, snij in de helft en snij dunne reepjes.
3
Reinig en snij de courgetten in blokjes van 1cm.
4
Emincer (in fijne dunne plakjes snijden) de uien, verwijder de steeltjes van de tomaatjes en was ze.
5
Fruit in de hete olie eerst de paprika, dan ui en courgette en dan de kleine tomaatjes.
6
Voeg de saus, lookpasta toe en breng op smaak met pezo en de gehakte koriander.
7
Bereidingstijd ong. 20 minuten, niet op voorhand bereiden de groenten moeten knapperig blijven.
Tip:
8
Serveren bij kruidig kalkoengebraad met gebakken aardappelen.
CategorieGroentengerechten, Vegetarische gerechtenDieetbeperkingVegan, Vegetarian
Ingrediënten
625 g Spaanse uien
500 g Courgetten
750 g Paprika rood, geel, groen
375 g Tomaat cerise
0,25 snufje Koriander
1,25 l Tomatensaus
0,50 fl oz Lookpasta
37,50 g pezo