
750 g Rijst long grain parboiled
250 g Grote uien
0,38 theelepel Wortelen
1,25 theelepel Laurier
31,25 g Kippenbouillon Knorr
1,28 l Water
pezo
1
Water, wortel, uien, laurier, peper en kippenbouillon laten trekken tot de groenten gaar zijn.
2
40 minuten voor serveren, de rijst in een ruime kookpot doen en de bouillon door een zeef opgieten.
3
Met deksel er op aan de kook brengen.
4
Regelmatig omroeren tot de rijst kookt.
5
Zodra de rijst kookt het vuur lager zetten en de rijst laten garen.
6
Eventueel controleren op aanzetten onderaan zo nodig verder laten garen op de warmplaat met rooster er onder.
7
Losroeren en serveren.
Ingrediënten
750 g Rijst long grain parboiled
250 g Grote uien
0,38 theelepel Wortelen
1,25 theelepel Laurier
31,25 g Kippenbouillon Knorr
1,28 l Water
pezo