0,75 theelepel Witte kool
0,13 gal Witte wijn
18,75 g Kippenbouillon Knorr
16,63 g Melkerijboter
0,50 gal Azijn
2,50 gals Water
Thijm
Laurier
Wortel
Ui
pezo
1
Witte kool machinaal in reepjes snijden en in een ruime kookpot met alle andere ingrediënten rustig gaar stoven [regelmatig omroeren].
2
Tijm, laurier, wortel en ui meestoven.
3
Als de zuurkool gaar is deze verwijderen.
4
Afsmaken met pezo.
CategorieGroentengerechten, Vegetarische gerechtenHACCP/AllergenenMelk, SelderDieetbeperkingVegetarian
Ingrediënten
0,75 theelepel Witte kool
0,13 gal Witte wijn
18,75 g Kippenbouillon Knorr
16,63 g Melkerijboter
0,50 gal Azijn
2,50 gals Water
Thijm
Laurier
Wortel
Ui
pezo
Aanwijzingen
1
Witte kool machinaal in reepjes snijden en in een ruime kookpot met alle andere ingrediënten rustig gaar stoven [regelmatig omroeren].
2
Tijm, laurier, wortel en ui meestoven.
3
Als de zuurkool gaar is deze verwijderen.
4
Afsmaken met pezo.