Zuurkool

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd8 minutenTotale tijd18 minuten
 0,75 theelepel Witte kool
 0,13 gal Witte wijn
 18,75 g Kippenbouillon Knorr
 16,63 g Melkerijboter
 0,50 gal Azijn
 2,50 gals Water
 Thijm
 Laurier
 Wortel
 Ui
 pezo
1

Witte kool machinaal in reepjes snijden en in een ruime kookpot met alle andere ingrediënten rustig gaar stoven [regelmatig omroeren].

2

Tijm, laurier, wortel en ui meestoven.

3

Als de zuurkool gaar is deze verwijderen.

4

Afsmaken met pezo.

Categorie, HACCP/Allergenen, Dieetbeperking

Ingrediënten

 0,75 theelepel Witte kool
 0,13 gal Witte wijn
 18,75 g Kippenbouillon Knorr
 16,63 g Melkerijboter
 0,50 gal Azijn
 2,50 gals Water
 Thijm
 Laurier
 Wortel
 Ui
 pezo

Aanwijzingen

1

Witte kool machinaal in reepjes snijden en in een ruime kookpot met alle andere ingrediënten rustig gaar stoven [regelmatig omroeren].

2

Tijm, laurier, wortel en ui meestoven.

3

Als de zuurkool gaar is deze verwijderen.

4

Afsmaken met pezo.

Zuurkool