
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
250 g Zoete aardappel netto
8,33 g Groentenbouillon
16,67 g Paprika geel netto
0,50 fl oz Koriander vers netto
Een weinig sambal
PeZo
Water
1
Zet de oranje soepgroenten, groentenbouillon, peper met water op het vuur en breng aan de kook.
2
Zodra de soep kookt de zoete aardappel toevoegen en gaar koken.
3
Intussen de gewassen en gereinigde paprika’s in kleine korte reepjes snijden. Stoof ze beetgaar in een beetje olie.
4
Reinig en was de koriander en hak grof.
5
Mix de soep en breng verder op smaak met zout en sambal.
6
Voeg de paprikareepjes toe en de koriander en kook heel kort op.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenSelder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
250 g Zoete aardappel netto
8,33 g Groentenbouillon
16,67 g Paprika geel netto
0,50 fl oz Koriander vers netto
Een weinig sambal
PeZo
Water