De tomaten halveren, zaden verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden.
Dille wassen, plukken en hakken.
De zalmfilet controleren op graten en portioneren.
Kruiden met pezo en bakken in een pan met hete olie (dikke stukken verder garen in de oven).
De melk koken (een hoeveelheid afnemen voor de diëten en op dezelfde wijze bereiden enkel wordt deze gebonden met aardappelzetmeel.), mixen en binden met de roux.
Gelijktijdig de tomatenpuree, lookpasta en kruiden bij doen.
1/4 Uur voor uitserveren de tomatenblokjes onder de saus roeren en bij verwarmen.
5 min. voor uitserveren de dille onder roeren.
De spirelli gaarkoken in gezouten water met een weinig olie, dit voorkomt schuimend overkoken.
Als je de vis op voorhand in de pan enkel kleurt, regenereren in de combisteamer oven 130°C/30% vocht gedurende 10 minuten.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De tomaten halveren, zaden verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden.
Dille wassen, plukken en hakken.
De zalmfilet controleren op graten en portioneren.
Kruiden met pezo en bakken in een pan met hete olie (dikke stukken verder garen in de oven).
De melk koken (een hoeveelheid afnemen voor de diëten en op dezelfde wijze bereiden enkel wordt deze gebonden met aardappelzetmeel.), mixen en binden met de roux.
Gelijktijdig de tomatenpuree, lookpasta en kruiden bij doen.
1/4 Uur voor uitserveren de tomatenblokjes onder de saus roeren en bij verwarmen.
5 min. voor uitserveren de dille onder roeren.
De spirelli gaarkoken in gezouten water met een weinig olie, dit voorkomt schuimend overkoken.
Als je de vis op voorhand in de pan enkel kleurt, regenereren in de combisteamer oven 130°C/30% vocht gedurende 10 minuten.