Yoghurtmousse

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per 10 personen:
 2,10 gals Yoghurt natuur
 0,43 theelepel Peche uit blik netto 470gr.
 3 stokjes Gelatine 3gr.
 3,20 gals Slagroom 40%
 107 g Suiker
Saus:
 0,14 theelepel Peche uit blik netto 470gr.
 0,14 gal Peche uit blik siroop
1

Met de peche uit blik uitgelekt gemixt, room, suiker, gelatine en yoghurt de mousse bereiden (zie aardbeien-yoghurtmousse).

Saus:
2

De peche uit blik samen met siroop opkoken, mixen en zeven.

3

Laten afkoelen en voorzichtig bovenop de mousse gieten.

Garnituur:
4

Eventueel een rossas slagroom en stukje peche.

CategorieHACCP/Allergenen

Ingrediënten

Per 10 personen:
 2,10 gals Yoghurt natuur
 0,43 theelepel Peche uit blik netto 470gr.
 3 stokjes Gelatine 3gr.
 3,20 gals Slagroom 40%
 107 g Suiker
Saus:
 0,14 theelepel Peche uit blik netto 470gr.
 0,14 gal Peche uit blik siroop

Aanwijzingen

1

Met de peche uit blik uitgelekt gemixt, room, suiker, gelatine en yoghurt de mousse bereiden (zie aardbeien-yoghurtmousse).

Saus:
2

De peche uit blik samen met siroop opkoken, mixen en zeven.

3

Laten afkoelen en voorzichtig bovenop de mousse gieten.

Garnituur:
4

Eventueel een rossas slagroom en stukje peche.

Notes

Yoghurtmousse