
10 theelepel Wraps
1 kg Gerookte zalm
850 g Kruidenkaas Boursin
90 g Rucola
25 theelepel Radijs
Bladpeterselie
1
Was de rucola en snij grof.
2
Leg de wraps open en smeer een dun laagje kruidenkaas bovenop, bestrooi met peper van de molen.
3
Strooi de gehakte rucola bovenop en schik daar bovenop de gerookte zalm.
4
Rol strak op en leg het op een vel plastiekfolie, plooi toe [hou de uiteinden vast] en draai al rollend over de tafel zodat de folie strak rond de wrap [oprolt] zit.
5
Laat in de koelkast 2 uurtjes rusten, nadien folie verwijderen en met een scherp mes in 12 ringen snijden.
6
Schik op een bordje/aperoschaaltje en werk af met een schijfje radijs en een plukje bladpeterselie.
CategorieVisgerechtenHACCP/AllergenenGluten, Melk, Vis
Ingrediënten
10 theelepel Wraps
1 kg Gerookte zalm
850 g Kruidenkaas Boursin
90 g Rucola
25 theelepel Radijs
Bladpeterselie