Wraps met gerookte zalm

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd1 minKooktijd1 minTotale tijd2 minuten
 10 theelepel Wraps
 1 kg Gerookte zalm
 850 g Kruidenkaas Boursin
 90 g Rucola
 25 theelepel Radijs
 Bladpeterselie
1

Was de rucola en snij grof.

2

Leg de wraps open en smeer een dun laagje kruidenkaas bovenop, bestrooi met peper van de molen.

3

Strooi de gehakte rucola bovenop en schik daar bovenop de gerookte zalm.

4

Rol strak op en leg het op een vel plastiekfolie, plooi toe [hou de uiteinden vast] en draai al rollend over de tafel zodat de folie strak  rond de wrap [oprolt] zit.

5

Laat in de koelkast 2 uurtjes rusten, nadien folie verwijderen en met een scherp mes in 12 ringen snijden.

6

Schik op een bordje/aperoschaaltje en werk af met een schijfje radijs en een plukje bladpeterselie.

CategorieHACCP/Allergenen, ,

Ingrediënten

 10 theelepel Wraps
 1 kg Gerookte zalm
 850 g Kruidenkaas Boursin
 90 g Rucola
 25 theelepel Radijs
 Bladpeterselie

Aanwijzingen

1

Was de rucola en snij grof.

2

Leg de wraps open en smeer een dun laagje kruidenkaas bovenop, bestrooi met peper van de molen.

3

Strooi de gehakte rucola bovenop en schik daar bovenop de gerookte zalm.

4

Rol strak op en leg het op een vel plastiekfolie, plooi toe [hou de uiteinden vast] en draai al rollend over de tafel zodat de folie strak  rond de wrap [oprolt] zit.

5

Laat in de koelkast 2 uurtjes rusten, nadien folie verwijderen en met een scherp mes in 12 ringen snijden.

6

Schik op een bordje/aperoschaaltje en werk af met een schijfje radijs en een plukje bladpeterselie.

Notes

Wraps met gerookte zalm