Was de rucola en snij grof.
Leg de wraps open en smeer een dun laagje kruidenkaas bovenop, bestrooi met peper van de molen.
Strooi de gehakte rucola bovenop en schik daar bovenop de gerookte zalm.
Rol strak op en leg het op een vel plastiekfolie, plooi toe [hou de uiteinden vast] en draai al rollend over de tafel zodat de folie strak rond de wrap [oprolt] zit.
Laat in de koelkast 2 uurtjes rusten, nadien folie verwijderen en met een scherp mes in 12 ringen snijden.
Schik op een bordje/aperoschaaltje en werk af met een schijfje radijs en een plukje bladpeterselie.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Was de rucola en snij grof.
Leg de wraps open en smeer een dun laagje kruidenkaas bovenop, bestrooi met peper van de molen.
Strooi de gehakte rucola bovenop en schik daar bovenop de gerookte zalm.
Rol strak op en leg het op een vel plastiekfolie, plooi toe [hou de uiteinden vast] en draai al rollend over de tafel zodat de folie strak rond de wrap [oprolt] zit.
Laat in de koelkast 2 uurtjes rusten, nadien folie verwijderen en met een scherp mes in 12 ringen snijden.
Schik op een bordje/aperoschaaltje en werk af met een schijfje radijs en een plukje bladpeterselie.