Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
233 g Wortelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
16,67 g Aardappelen
25 g Soepballetjes
11,67 g Peterselie
PeZo
Water
3,33 g Suiker
1
De soepgroenten, wortelen, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met heet water en aan de kook brengen.
2
De groenten gaar koken.
3
De soep mixen, afsmaken met suiker en pezo.
Garnituur:
4
De soepballetjes even meekoken in de soep en gehakte peterselie.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
233 g Wortelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
16,67 g Aardappelen
25 g Soepballetjes
11,67 g Peterselie
PeZo
Water
3,33 g Suiker
Aanwijzingen
1
De soepgroenten, wortelen, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met heet water en aan de kook brengen.
2
De groenten gaar koken.
3
De soep mixen, afsmaken met suiker en pezo.
Garnituur:
4
De soepballetjes even meekoken in de soep en gehakte peterselie.