
Per liter:
133 g Wortelen
6,67 g Kippenbouillon Knorr
133 g Grote uien
117 g Rijpe mango
0,10 theelepel Rijpe mango garnituur
PeZo
Water
(Gember)
1
De wortelen, uien, kippenbouillon, peper en heet water aan de kook brengen.
2
½ Uur voor afwerking de mango toevoegen en gaar koken.
3
Mixen en passeren door een puntzeef, afsmaken met pezo.
4
Afwerken met dobbelsteentjes van mango.
5
Tip: de rijpe mango kan je ook vervangen door 117g. mangopuree (Boiron) uit de diepvries. Deze zet je de dag ervoor in de koelkast om te ontdooien. Doe de mangopuree bij de soep wanneer al de groenten gaar gekookt zijn, laat even opkoken en mix dan de soep enz.
6
Eventueel afweken met een weinig koriander.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenSelder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Wortelen
6,67 g Kippenbouillon Knorr
133 g Grote uien
117 g Rijpe mango
0,10 theelepel Rijpe mango garnituur
PeZo
Water
(Gember)