De wortelen, uien, kippenbouillon, peper en heet water aan de kook brengen.
½ Uur voor afwerking de mango toevoegen en gaar koken.
Mixen en passeren door een puntzeef, afsmaken met pezo.
Afwerken met dobbelsteentjes van mango.
Tip: de rijpe mango kan je ook vervangen door 117g. mangopuree (Boiron) uit de diepvries. Deze zet je de dag ervoor in de koelkast om te ontdooien. Doe de mangopuree bij de soep wanneer al de groenten gaar gekookt zijn, laat even opkoken en mix dan de soep enz.
Eventueel afweken met een weinig koriander.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De wortelen, uien, kippenbouillon, peper en heet water aan de kook brengen.
½ Uur voor afwerking de mango toevoegen en gaar koken.
Mixen en passeren door een puntzeef, afsmaken met pezo.
Afwerken met dobbelsteentjes van mango.
Tip: de rijpe mango kan je ook vervangen door 117g. mangopuree (Boiron) uit de diepvries. Deze zet je de dag ervoor in de koelkast om te ontdooien. Doe de mangopuree bij de soep wanneer al de groenten gaar gekookt zijn, laat even opkoken en mix dan de soep enz.
Eventueel afweken met een weinig koriander.