
Per liter:
367 g Wortelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
0,27 theelepel Grote uien
33 g Kokosmelk dv.
0,10 fl oz Koriander vers
0,07 fl oz Lookpasta
0,03 fl oz Tabasco of sambal
PeZo
Water
(Gember)
1
Schil de wortelen, pel de uien en snij in grove stukken.
2
33 gr. Wortelen in julienne snijden en kort stoven in een lepeltje olie, kruiden en dit doe je op het laatst in de soep als garnituur.
3
Was de koriander en hak fijn.
4
Zet wortel, ui, kippenbouillon, lookpasta, tabasco (gember) met heet water op en breng aan de kook.
5
Laat pruttelen tot de groenten gaar zijn, mixen en daarna op een laag vuurtje de kokosmelk toevoegen (niet meer laten koken, kokosmelk stolt/schift).
6
Afsmaken met pezo.
7
Strooi de koriander in de soep, voeg de julienne toe en verdelen.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenMelk, Selder
Ingrediënten
Per liter:
367 g Wortelen
8,33 g Kippenbouillon Knorr
0,27 theelepel Grote uien
33 g Kokosmelk dv.
0,10 fl oz Koriander vers
0,07 fl oz Lookpasta
0,03 fl oz Tabasco of sambal
PeZo
Water
(Gember)