Schil de wortelen, pel de uien en snij in grove stukken.
33 gr. Wortelen in julienne snijden en kort stoven in een lepeltje olie, kruiden en dit doe je op het laatst in de soep als garnituur.
Was de koriander en hak fijn.
Zet wortel, ui, kippenbouillon, lookpasta, tabasco (gember) met heet water op en breng aan de kook.
Laat pruttelen tot de groenten gaar zijn, mixen en daarna op een laag vuurtje de kokosmelk toevoegen (niet meer laten koken, kokosmelk stolt/schift).
Afsmaken met pezo.
Strooi de koriander in de soep, voeg de julienne toe en verdelen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Schil de wortelen, pel de uien en snij in grove stukken.
33 gr. Wortelen in julienne snijden en kort stoven in een lepeltje olie, kruiden en dit doe je op het laatst in de soep als garnituur.
Was de koriander en hak fijn.
Zet wortel, ui, kippenbouillon, lookpasta, tabasco (gember) met heet water op en breng aan de kook.
Laat pruttelen tot de groenten gaar zijn, mixen en daarna op een laag vuurtje de kokosmelk toevoegen (niet meer laten koken, kokosmelk stolt/schift).
Afsmaken met pezo.
Strooi de koriander in de soep, voeg de julienne toe en verdelen.