Witte kool met bechamel

MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd1 minKooktijd1 minTotale tijd2 minuten
 1,65 kg Witte kool
 93,75 g Halfvolle melk
 37,50 g Roux
 Nootmuskaat
 pezo
1

De witte kool kern verwijderen en machinaal fijn ciseleren.

2

Gaar steamen, laten uitlekken.

3

Laten uitlekken.

4

Melk opzetten en aan de kook brengen.

5

De kokende melk mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.

6

Beide mengen.

Categorie, HACCP/AllergenenBegrippen

Ingrediënten

 1,65 kg Witte kool
 93,75 g Halfvolle melk
 37,50 g Roux
 Nootmuskaat
 pezo

Aanwijzingen

1

De witte kool kern verwijderen en machinaal fijn ciseleren.

2

Gaar steamen, laten uitlekken.

3

Laten uitlekken.

4

Melk opzetten en aan de kook brengen.

5

De kokende melk mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.

6

Beide mengen.

Notes

Witte kool met bechamel