1,65 kg Witte kool
93,75 g Halfvolle melk
37,50 g Roux
Nootmuskaat
pezo
1
De witte kool kern verwijderen en machinaal fijn ciseleren.
2
Gaar steamen, laten uitlekken.
3
Laten uitlekken.
4
Melk opzetten en aan de kook brengen.
5
De kokende melk mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.
6
Beide mengen.
CategorieGroentengerechten, Vegetarische gerechtenHACCP/AllergenenMelk
Ingrediënten
1,65 kg Witte kool
93,75 g Halfvolle melk
37,50 g Roux
Nootmuskaat
pezo
Aanwijzingen
1
De witte kool kern verwijderen en machinaal fijn ciseleren.
2
Gaar steamen, laten uitlekken.
3
Laten uitlekken.
4
Melk opzetten en aan de kook brengen.
5
De kokende melk mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.
6
Beide mengen.