Het kalfsgehakt mengen met de andere grondstoffen tot een homogene massa.
(de handen afspoelen met koud water, dit voorkomt kleven aan de handen)
Een hoeveelheid rond kneden en in een rechthoekige cake vorm (1L.) gooien (de vorm eerst met koud water nat maken, dit maakt het ontvormen makkelijker).
Bakplaat inboteren en het vleesbrood hierop uitstorten.
Het vleesbrood mooi glad strijken met koud water (met de handen).
Afbakken op 170°C gedurende 1 uur (kerntemperatuur 70°C.).
Even warm laten rusten alvorens te versnijden.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Het kalfsgehakt mengen met de andere grondstoffen tot een homogene massa.
(de handen afspoelen met koud water, dit voorkomt kleven aan de handen)
Een hoeveelheid rond kneden en in een rechthoekige cake vorm (1L.) gooien (de vorm eerst met koud water nat maken, dit maakt het ontvormen makkelijker).
Bakplaat inboteren en het vleesbrood hierop uitstorten.
Het vleesbrood mooi glad strijken met koud water (met de handen).
Afbakken op 170°C gedurende 1 uur (kerntemperatuur 70°C.).
Even warm laten rusten alvorens te versnijden.