
0,50 theelepel Venkel
0,25 theelepel Bleekselder
0,25 theelepel Stoofprei
0,25 theelepel Wortelen
188 g Bloemkool
1,25 kg Visfilet 2 soorten(bv. zalm, koolvis)
0,13 snufje Platte peterselie
1,25 l Witte wijnsaus (zie sausen)
62,50 g Garnalen
1
Bereid een witte wijnsaus (zie sauzen)
2
Reinig de groenten: snij de wortel in julienne (niet te dun), de venkel in reepjes, bloemkool in kleine roosjes, de prei en selder in dunne schijfjes.
3
Wassen en apart kort steamen.
4
Portioneer de vis, boter de schotels in en leg er per persoon 2x75gr. vis in.
5
Verdeel de groenten over de vis en schenk er vissaus over.
6
Plaats in de combisteamer 150°C, 20% vochtigheid gedurende 20 minuten.
7
Uit de oven bestrooien met garnalen en gehakte bladpeterselie.
8
Serveren met duchesse aardappelen (zie groente bereidingen)
CategorieVisgerechtenHACCP/AllergenenEi, Gluten, Melk, Schaaldieren, Selder, Vis
Ingrediënten
0,50 theelepel Venkel
0,25 theelepel Bleekselder
0,25 theelepel Stoofprei
0,25 theelepel Wortelen
188 g Bloemkool
1,25 kg Visfilet 2 soorten(bv. zalm, koolvis)
0,13 snufje Platte peterselie
1,25 l Witte wijnsaus (zie sausen)
62,50 g Garnalen