
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
10 g Maizena
10 g Kippenbouillon Knorr
0,07 theelepel Bloemkool
16,67 g Erwten dv.
6,70 gals Halfvolle melk
86 g Kip
PeZo
Water
1
De dag voordien een bouillon maken van de kippen (zie kippenbouillon).
2
De soepgroenten, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.
3
De gekookte kippen pellen en in kleinere stukjes verdelen.
4
1/2 Uur voor afwerking van de soep de erwten en bloemkoolroosjes toevoegen.
5
¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen en aan de kook brengen.
6
De maïzena in een weinig water oplossen en de soep binden.
7
Afsmaken met pezo.
Garnituur:
8
De stukjes kip even opwarmen in de soep en gehakte peterselie.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
10 g Maizena
10 g Kippenbouillon Knorr
0,07 theelepel Bloemkool
16,67 g Erwten dv.
6,70 gals Halfvolle melk
86 g Kip
PeZo
Water