De dag voordien een bouillon maken van de kippen (zie kippenbouillon).
De soepgroenten, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.
De gekookte kippen pellen en in kleinere stukjes verdelen.
1/2 Uur voor afwerking van de soep de erwten en bloemkoolroosjes toevoegen.
¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen en aan de kook brengen.
De maïzena in een weinig water oplossen en de soep binden.
Afsmaken met pezo.
De stukjes kip even opwarmen in de soep en gehakte peterselie.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De dag voordien een bouillon maken van de kippen (zie kippenbouillon).
De soepgroenten, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.
De gekookte kippen pellen en in kleinere stukjes verdelen.
1/2 Uur voor afwerking van de soep de erwten en bloemkoolroosjes toevoegen.
¼ Uur voor afwerking van de soep de halfvolle melk toevoegen en aan de kook brengen.
De maïzena in een weinig water oplossen en de soep binden.
Afsmaken met pezo.
De stukjes kip even opwarmen in de soep en gehakte peterselie.