
1,42 kg Kalfsgehakt
1,42 theelepel Eieren
35,71 g Aardappelzetmeel
35,71 g Paneermeel
1
Het kalfsgehakt mengen met de andere grondstoffen tot een homogene massa.
(de handen afspoelen met koud water, dit voorkomt kleven aan de handen)
2
Een hoeveelheid rond kneden en in een rechthoekige cake vorm (1L.) gooien (de vorm eerst met koud water nat maken, dit maakt het ontvormen makkelijker).
3
Bakplaat inboteren en het vleesbrood hierop uitstorten.
4
Het vleesbrood mooi glad strijken met koud water (met de handen).
5
Afbakken op 170°C gedurende 1 uur (kerntemperatuur 70°C.).
6
Even warm laten rusten alvorens te versnijden.
Ingrediënten
1,42 kg Kalfsgehakt
1,42 theelepel Eieren
35,71 g Aardappelzetmeel
35,71 g Paneermeel