Per liter:
Halfvolle melk
Vanillepudding Imperial
Suiker
1
¾L. melk aan de kook brengen met de suiker, intussen het puddingpoeder in de overige rest melk oplossen.
2
Zodra de melk kookt het puddingpoeder/melk papje onder de kokende melk roeren.
3
Lauw blijft de vla vloeibaar, koud is ze yoghurt dik.
4
Chocolade vla = 15gr. puddingpoeder - 10gr. cacao
CategorieMelkdessertenHACCP/AllergenenMelk
Ingrediënten
Per liter:
Halfvolle melk
Vanillepudding Imperial
Suiker
Aanwijzingen
1
¾L. melk aan de kook brengen met de suiker, intussen het puddingpoeder in de overige rest melk oplossen.
2
Zodra de melk kookt het puddingpoeder/melk papje onder de kokende melk roeren.
3
Lauw blijft de vla vloeibaar, koud is ze yoghurt dik.
4
Chocolade vla = 15gr. puddingpoeder - 10gr. cacao