Vanillecrème met fruitcocktail

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per 10 personen:
Crème patisserie
 0,50 l Banketbakkersroom van 0,5L melk
 0,20 l Slagroom 40%
 0,20 snufje Fruitcocktail blik 2,650 gr.
 1,25 gals Siroop van fruitcocktail blik
1

De banketbakkersroom 1 dag voordien bereiden (zie banketbakkersroom).

2

De banketbakkersroom machinaal klontervrij kloppen, verdunnen met het sap van de fruitcocktail (zodat de crème minder romig proeft) intussen de slagroom half opkloppen.

3

Op lage stand de slagroom aan de banketbakkersroom toevoegen en kort laten draaien tot het geheel gemengd is.

4

De fruitcocktail afgieten en een kleine hoeveelheid in de potjes verdelen.

5

Verder afvullen met de banketbakkersroom, in de koeling plaatsen.

6

Afwerken naar believen.

CategorieHACCP/Allergenen,

Ingrediënten

Per 10 personen:
Crème patisserie
 0,50 l Banketbakkersroom van 0,5L melk
 0,20 l Slagroom 40%
 0,20 snufje Fruitcocktail blik 2,650 gr.
 1,25 gals Siroop van fruitcocktail blik

Aanwijzingen

1

De banketbakkersroom 1 dag voordien bereiden (zie banketbakkersroom).

2

De banketbakkersroom machinaal klontervrij kloppen, verdunnen met het sap van de fruitcocktail (zodat de crème minder romig proeft) intussen de slagroom half opkloppen.

3

Op lage stand de slagroom aan de banketbakkersroom toevoegen en kort laten draaien tot het geheel gemengd is.

4

De fruitcocktail afgieten en een kleine hoeveelheid in de potjes verdelen.

5

Verder afvullen met de banketbakkersroom, in de koeling plaatsen.

6

Afwerken naar believen.

Notes

Vanillecrème met fruitcocktail