
Per liter:
67 g Soepgroenten groen dv.
333 g Grote uien
8,33 g Kippenbouillon Knorr
33 g Gezouten spek
PeZo
Water
1
De soepgroenten, kippenbouillon en peper opzetten met heet water, zo snel mogelijk aan de kook brengen.
2
4/5 van de geschilde uien in kleinere stukken snijden.
3
Zodra de soep kookt de uien toevoegen en gaar koken.
4
Intussen de overige uien in fijne reepjes versnijden en met weinig boter kort stoven.
5
Het gezouten spek ontzwoerden en kraakbeen verwijderen en in lardons (reepjes) snijden.
6
Kort bakken in een beetje boter en laten uitlekken (om het teveel aan vet te verwijderen)
7
De soep mixen en verder afsmaken met pezo.
8
Het spek en gestoofde uien toevoegen en even opkoken.
Garnituur:
9
eventueel gemalen kaas/croutons bij geven.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenSelder
Ingrediënten
Per liter:
67 g Soepgroenten groen dv.
333 g Grote uien
8,33 g Kippenbouillon Knorr
33 g Gezouten spek
PeZo
Water