
1,13 kg Kippengehakt
25 g Aardappelzetmeel
25 g Chapelure
1,13 theelepel Eieren
1,50 l Bechamel
938 g Bladspinazie Ardo d.v.
1,13 kg Tortelloni
375 g Gemalen kaas
1
Spinazie 7 minuten in de steamer ontdooien, met een 2 de gastronorm mand bovenop het teveel aan vocht uit duwen en afsmaken met pezo en muskaatnoot.
2
De tortelloni (of andere pasta) beetgaar koken in licht gezouten water, afspoelen met koud water en laten uitlekken.
3
Bechamelsaus bereiden (zie rubriek sauzen)
4
Met een kleine ijsschepper bolletjes kippengehakt scheppen en rollen.
5
Licht kleuren in de pan met boter en verder garen in de oven.
6
Verdeel de bladspinazie over de kom (plaat), bovenop een laag tortelloni.
7
Per persoon ong. 3 balletjes er op en verder afvullen met bechamel, dicht strooien met gemalen kaas.
8
Afbakken op 175°C. gedurende 30 minuten.
CategorieGevogelte gerechten, PastaHACCP/AllergenenEi, Gluten, Melk, Mosterd, Noten, Schaaldieren, Selder, Sesamzaad, Soja
Ingrediënten
1,13 kg Kippengehakt
25 g Aardappelzetmeel
25 g Chapelure
1,13 theelepel Eieren
1,50 l Bechamel
938 g Bladspinazie Ardo d.v.
1,13 kg Tortelloni
375 g Gemalen kaas