Wortelen en ui grof versnijden en stoven met weinig olie, samen met tomatenpuree, kippenbouillon, peper, laurier en water aan de kook brengen.
Het tomatenvruchtvlees apart rustig laten pruttelen, passeren door een zeef en het vocht aan de saus toevoegen.
Gedurende 2 uur laten trekken.
Mixen, afsmaken en zeven.
Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de saus binden (hoeveelheid voor diëten afnemen).
Verder afsmaken met een pezo en weinig suiker.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Wortelen en ui grof versnijden en stoven met weinig olie, samen met tomatenpuree, kippenbouillon, peper, laurier en water aan de kook brengen.
Het tomatenvruchtvlees apart rustig laten pruttelen, passeren door een zeef en het vocht aan de saus toevoegen.
Gedurende 2 uur laten trekken.
Mixen, afsmaken en zeven.
Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de saus binden (hoeveelheid voor diëten afnemen).
Verder afsmaken met een pezo en weinig suiker.