Breng water aan de kook, voeg de Wok mix, China mix, currypoeder (gember), kippenbouillon Knorr en lookpasta toe. Laat de groenten rustig beetgaar pruttelen.
Bak intussen de kippenreepjes met een weinig olie licht bruin en laat uitlekken.
Voeg de noedels aan de soep toe en kook ze gaar, bindt de soep met een papje van water en maïzena. Roer de kokosmelk (limoen) onder de soep en gebakken kippenreepjes, warm bij maar laat niet meer koken (schiften).
Verder afsmaken.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breng water aan de kook, voeg de Wok mix, China mix, currypoeder (gember), kippenbouillon Knorr en lookpasta toe. Laat de groenten rustig beetgaar pruttelen.
Bak intussen de kippenreepjes met een weinig olie licht bruin en laat uitlekken.
Voeg de noedels aan de soep toe en kook ze gaar, bindt de soep met een papje van water en maïzena. Roer de kokosmelk (limoen) onder de soep en gebakken kippenreepjes, warm bij maar laat niet meer koken (schiften).
Verder afsmaken.