Thaise kippensoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 80 g Wok mix Ardo dv.
 80 g China mix Ardo dv.
 6,67 g Asian noedels Knorr
 30 g Kippereepjes
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 0,07 fl oz Lookpasta
 50 g Cocosmelk Boiron dv.
 6,67 g Maizena
 0,07 theelepel Limoen
 Gember
1 dag ervoor:
1

Breng water aan de kook, voeg de Wok mix, China mix, currypoeder (gember), kippenbouillon Knorr en lookpasta toe. Laat de groenten rustig beetgaar pruttelen.

2

Bak intussen de kippenreepjes met een weinig olie licht bruin en laat uitlekken.

3

Voeg de noedels aan de soep toe en kook ze gaar, bindt de soep met een papje van water en maïzena. Roer de kokosmelk (limoen) onder de soep en gebakken kippenreepjes, warm bij maar laat niet meer koken (schiften).

4

Verder afsmaken.

CategorieHACCP/Allergenen, , ,

Ingrediënten

Per liter:
 80 g Wok mix Ardo dv.
 80 g China mix Ardo dv.
 6,67 g Asian noedels Knorr
 30 g Kippereepjes
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 0,07 fl oz Lookpasta
 50 g Cocosmelk Boiron dv.
 6,67 g Maizena
 0,07 theelepel Limoen
 Gember

Aanwijzingen

1 dag ervoor:
1

Breng water aan de kook, voeg de Wok mix, China mix, currypoeder (gember), kippenbouillon Knorr en lookpasta toe. Laat de groenten rustig beetgaar pruttelen.

2

Bak intussen de kippenreepjes met een weinig olie licht bruin en laat uitlekken.

3

Voeg de noedels aan de soep toe en kook ze gaar, bindt de soep met een papje van water en maïzena. Roer de kokosmelk (limoen) onder de soep en gebakken kippenreepjes, warm bij maar laat niet meer koken (schiften).

4

Verder afsmaken.

Thaise kippensoep