
2 kg Rundstoofvlees [endvogel]
1,40 theelepel Laurier
42,85 g Vleesbouillon Knorr
786 g Uien
21,49 g Mosterd
0,25 ons Lookpasta
14,28 g Kippenbouillon Knorr
4,20 gals Bruin bier
21,42 g Aardappelzetmeel
21,42 g Maïzena
Water
PeZo
1
Het vlees bakken (kleuren), kruiden met pezo, de uien eminceren en mee laten kleuren.
2
Mosterd, laurier en lookpasta toevoegen en even stoven.
3
Blussen met weinig water en vleesbouillon (bruin bier).
4
In een kookpot scheppen en verder aanvullen met water tot het vlees juist onder staat.
5
Kippenbouillon toevoegen.
6
Gaar koken gedurende ongeveer 2 uur en laurier uit scheppen.
7
Voorzichtig binden (of het vlees er even uit scheppen) met een papje van water met maïzena/aardappelzetmeel.
8
Afsmaken met pezo
Ingrediënten
2 kg Rundstoofvlees [endvogel]
1,40 theelepel Laurier
42,85 g Vleesbouillon Knorr
786 g Uien
21,49 g Mosterd
0,25 ons Lookpasta
14,28 g Kippenbouillon Knorr
4,20 gals Bruin bier
21,42 g Aardappelzetmeel
21,42 g Maïzena
Water
PeZo