Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
167 g Spruiten Ardo dv.
16,67 g Aardappelen
10 g Kippenbouillon Knorr
25 g Soepballetjes
PeZo
Water
1
De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper op zetten met heet water en aan de kook brengen.
2
½ Uur voor afwerking van de soep de spruiten toevoegen.
3
Mixen en afsmaken met pezo.
4
Afwerken met een chiffonade (reepjes) van ijsbergsla en soepballetjes.
Garnituur:
5
De soepballetjes even meekoken met de soep.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
167 g Spruiten Ardo dv.
16,67 g Aardappelen
10 g Kippenbouillon Knorr
25 g Soepballetjes
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper op zetten met heet water en aan de kook brengen.
2
½ Uur voor afwerking van de soep de spruiten toevoegen.
3
Mixen en afsmaken met pezo.
4
Afwerken met een chiffonade (reepjes) van ijsbergsla en soepballetjes.
Garnituur:
5
De soepballetjes even meekoken met de soep.