De groene soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen, peper en heet water aan de kook brengen.
Gaar koken en 20 min. voor afwerking de gewassen grof versneden ijsbergsla en melk toevoegen.
Mixen en eventueel een beetje bij binden (papje aardappelzetmeel en water),
verder afsmaken met pezo.
Afwerken met een chiffonade (reepjes) van ijsbergsla en soepballetjes.
zowel ijsbergsla als gewone sla zijn geschikt om soep van te maken.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De groene soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen, peper en heet water aan de kook brengen.
Gaar koken en 20 min. voor afwerking de gewassen grof versneden ijsbergsla en melk toevoegen.
Mixen en eventueel een beetje bij binden (papje aardappelzetmeel en water),
verder afsmaken met pezo.
Afwerken met een chiffonade (reepjes) van ijsbergsla en soepballetjes.
zowel ijsbergsla als gewone sla zijn geschikt om soep van te maken.