
Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
0,27 pint Ijsbergsla
16,67 g Aardappelen
0,67 gal Halfvolle melk
6,67 g Kippenbouillon Knorr
PeZo
Water
1
De groene soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen, peper en heet water aan de kook brengen.
2
Gaar koken en 20 min. voor afwerking de gewassen grof versneden ijsbergsla en melk toevoegen.
3
Mixen en eventueel een beetje bij binden (papje aardappelzetmeel en water),
4
verder afsmaken met pezo.
5
Afwerken met een chiffonade (reepjes) van ijsbergsla en soepballetjes.
Opmerking:
6
zowel ijsbergsla als gewone sla zijn geschikt om soep van te maken.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenMelk, Selder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen dv.
0,27 pint Ijsbergsla
16,67 g Aardappelen
0,67 gal Halfvolle melk
6,67 g Kippenbouillon Knorr
PeZo
Water