
1,25 kg Schar- of pangasiusrolletjes
250 g Brunoise Ardo dv.
1,13 l Witte wijnsaus
1,25 gals Room 20%
pezo
Gehakte peterselie
1
Stoof de brunoise beetgaar in een beetje olie.
2
Bereid een witte wijnsaus (zie sauzen).
3
Ontdooi de visrolletjes in koud water of de dag ervoor in de koelkast.
4
Of doe de diepgevroren scharrolletjes in lage gastronormplaten (zonder gaatjes) en steam ze gedurende 7 minuten. (dit voorkomt het verwateren van de saus tijdens de bereiding).
5
Laat ze even afkoelen en verdeel ze over nieuwe schalen (platen) zonder het vocht (vocht ook niet recupereren voor de saus).
6
Verdeel de brunoise over de scharrolletjes en overgiet met saus.
7
Met deksel in de combisteamer gedurende 20 minuten op 130°C met 40% vocht.
8
Nadien bestrooien met gehakte peterselie.
CategorieVisgerechtenHACCP/AllergenenEi, Gluten, Melk, Schaaldieren, Selder, Vis
Ingrediënten
1,25 kg Schar- of pangasiusrolletjes
250 g Brunoise Ardo dv.
1,13 l Witte wijnsaus
1,25 gals Room 20%
pezo
Gehakte peterselie