Soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen, melk en peper met heet water aan de kook brengen.
Savooien buitenste bladeren verwijderen, in vier snijdenen kern verwijderen.
4 savooien grof versnijden en aan de soep toevoegen wanneer ze heeft gekookt. De andere in fijne reepjes (julienne) snijden, met een beetje boter beetgaar stoven en afsmaken met pezo.
Als de groenten van de soep gaar zijn mixen, halfvolle melk toevoegen en afsmaken.
Verdeel de julienne van savooi in de potten, soepballetjes en even opkoken.
Eventueel met ham of spek
Ingrediënten
Aanwijzingen
Soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen, melk en peper met heet water aan de kook brengen.
Savooien buitenste bladeren verwijderen, in vier snijdenen kern verwijderen.
4 savooien grof versnijden en aan de soep toevoegen wanneer ze heeft gekookt. De andere in fijne reepjes (julienne) snijden, met een beetje boter beetgaar stoven en afsmaken met pezo.
Als de groenten van de soep gaar zijn mixen, halfvolle melk toevoegen en afsmaken.
Verdeel de julienne van savooi in de potten, soepballetjes en even opkoken.
Eventueel met ham of spek