482 g Komkommer
171 g Ijsbergsla
128,75 g Lollo Bionda
0,14 pint Pijpajuin
PeZo
1
Komkommer met schil in brunoise snijden, de wortels verwijderen van de jonge uitjes en ciseleren.
2
De Lollo bionda reinigen, wassen (2 maal) en in kleinere stukken trekken.
3
De ijsbergsla reinigen, fijn ciseleren, 2 maal wassen en laten uitlekken.
4
De ingrediënten onder elkaar mengen en verdelen.
Opgelet!:
5
! ! ! Met vinaigrette, pas op het laatst onder de sla mengen. ! ! !
CategorieSalades
Ingrediënten
482 g Komkommer
171 g Ijsbergsla
128,75 g Lollo Bionda
0,14 pint Pijpajuin
PeZo
Aanwijzingen
1
Komkommer met schil in brunoise snijden, de wortels verwijderen van de jonge uitjes en ciseleren.
2
De Lollo bionda reinigen, wassen (2 maal) en in kleinere stukken trekken.
3
De ijsbergsla reinigen, fijn ciseleren, 2 maal wassen en laten uitlekken.
4
De ingrediënten onder elkaar mengen en verdelen.
Opgelet!:
5
! ! ! Met vinaigrette, pas op het laatst onder de sla mengen. ! ! !