Zet rode vruchten, rode wijn en suiker op het vuur en breng aan de kook (pruttelen). Zodra het 5 min. pruttelt door een puntzeef passeren en goed uitduwen.
Snel afkoelen en afgedekt in de koeling plaatsen.
Tip: Je kan de rode vruchten vervangen door alleen frambozen of aardbeien.
De wijn kan je ook gewoon weg laten volgens wens.
Lekker bij melkdesserts, ijs, cocktails, limonade of vruchtendranken.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Zet rode vruchten, rode wijn en suiker op het vuur en breng aan de kook (pruttelen). Zodra het 5 min. pruttelt door een puntzeef passeren en goed uitduwen.
Snel afkoelen en afgedekt in de koeling plaatsen.
Tip: Je kan de rode vruchten vervangen door alleen frambozen of aardbeien.
De wijn kan je ook gewoon weg laten volgens wens.
Lekker bij melkdesserts, ijs, cocktails, limonade of vruchtendranken.