788 g Rode kool
150 g Appel zoet
0,38 gal Slaolie
0,38 gal Azijn
50 g Suiker
PeZo
Daags voordien:
1
Reinig de rode kool, snij in 4 en verwijder de harde kern.
2
Snij machinaal of met mandoline in zeer fijne reepjes.
3
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes.
4
Meng met slaolie, azijn, suiker en pezo goed onder elkaar, proeven en verder op smaak brengen.
5
Afdekken en in de koeling plaatsen.
Dag zelf:
6
Nogmaals goed mengen en opnieuw afsmaken.
CategorieSalades
Ingrediënten
788 g Rode kool
150 g Appel zoet
0,38 gal Slaolie
0,38 gal Azijn
50 g Suiker
PeZo
Aanwijzingen
Daags voordien:
1
Reinig de rode kool, snij in 4 en verwijder de harde kern.
2
Snij machinaal of met mandoline in zeer fijne reepjes.
3
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes.
4
Meng met slaolie, azijn, suiker en pezo goed onder elkaar, proeven en verder op smaak brengen.
5
Afdekken en in de koeling plaatsen.
Dag zelf:
6
Nogmaals goed mengen en opnieuw afsmaken.