Rode kool salade met appeltjes

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
 788 g Rode kool
 150 g Appel zoet
 0,38 gal Slaolie
 0,38 gal Azijn
 50 g Suiker
 PeZo
Daags voordien:
1

Reinig de rode kool, snij in 4 en verwijder de harde kern.

2

Snij machinaal of met mandoline in zeer fijne reepjes.

3

Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes.

4

Meng met slaolie, azijn, suiker en pezo goed onder elkaar, proeven en verder op smaak brengen.

5

Afdekken en in de koeling plaatsen.

Dag zelf:
6

Nogmaals goed mengen en opnieuw afsmaken.

Categorie

Ingrediënten

 788 g Rode kool
 150 g Appel zoet
 0,38 gal Slaolie
 0,38 gal Azijn
 50 g Suiker
 PeZo

Aanwijzingen

Daags voordien:
1

Reinig de rode kool, snij in 4 en verwijder de harde kern.

2

Snij machinaal of met mandoline in zeer fijne reepjes.

3

Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes.

4

Meng met slaolie, azijn, suiker en pezo goed onder elkaar, proeven en verder op smaak brengen.

5

Afdekken en in de koeling plaatsen.

Dag zelf:
6

Nogmaals goed mengen en opnieuw afsmaken.

Notes

Rode kool salade met appeltjes