Rode bietensoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 0,07 theelepel Citroenen
 300 g Rode biet
 PeZo
 Water
1

Soepgroenten, kippenbouillon Knorr en heet water aan de kook brengen.

2

Rode biet schillen, in stukken snijden en aan de soep toevoegen.

3

Gaar koken, mixen, citroensap toevoegen en verder afsmaken met pezo.

CategorieHACCP/Allergenen,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 0,07 theelepel Citroenen
 300 g Rode biet
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

Soepgroenten, kippenbouillon Knorr en heet water aan de kook brengen.

2

Rode biet schillen, in stukken snijden en aan de soep toevoegen.

3

Gaar koken, mixen, citroensap toevoegen en verder afsmaken met pezo.

Notes

Rode bietensoep