Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
8,33 g Kippenbouillon Knorr
0,07 theelepel Citroenen
300 g Rode biet
PeZo
Water
1
Soepgroenten, kippenbouillon Knorr en heet water aan de kook brengen.
2
Rode biet schillen, in stukken snijden en aan de soep toevoegen.
3
Gaar koken, mixen, citroensap toevoegen en verder afsmaken met pezo.
CategoriePureesoepenHACCP/AllergenenMelk, Selder
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
8,33 g Kippenbouillon Knorr
0,07 theelepel Citroenen
300 g Rode biet
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
Soepgroenten, kippenbouillon Knorr en heet water aan de kook brengen.
2
Rode biet schillen, in stukken snijden en aan de soep toevoegen.
3
Gaar koken, mixen, citroensap toevoegen en verder afsmaken met pezo.